View Single Post
Old 01-23-2008, 21:02
Elme's Avatar
Elme Elme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Andrew
az emberek nagyon nagy hányadának - köztük nekem is - az a véleménye, hogy sok tantárgyat feleslegesen oktatnak
aztán pl én kikerülvén az oskolapadból munkába álltam és rájöttem, hogy vannak dolgok, amiket az általam kritizált tantárgy(ak)ból igenis tudok hasznosítani a munkám során
de tudok szélsőséges példát is mondani: én egy finn multinak dolgozom jelenleg, de nem alkalmazottként, hanem a szuverenitásomat félig-meddig megtartva
a kezdet kezdetén vendégeskedtem náluk és az első vacsora alkalmával egy olyan étterembe vittek ahol II. vh. korabeli finn vadászrepülők képeivel volt körberakva a fal
beszélgettünk a vh-ról és láthatólag sokat nőttem a szemükben amikor kiderült, hogy Mannerheim generális minden taktikai húzásáról tudok
de más példa: 2 génsebész között is ciki, ha az egyik nem tud pl egy Ady vagy Jattila verscímet mondani a másik kérdésére...szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy elég nagy az tároló kapacitása és soha nem tudhatjuk, hogy milyen feleslegesnek vélt elraktározott infó lesz hasznos az élet folyamán

Last edited by Elme; 01-23-2008 at 21:03.. Reason: pontosítás
Reply With Quote
Sponsored Links