Ha jól láttam, igazán komolyabb sérülés nem történt,úgyhogy optimista vagyok ilyen téren.
emellett igazából magammal hasonulok meg,hogy a Giantsnek szurkolok a superbowl-on, mert szeretem a Pats-et. Ráadásul a Manning testvéreket meg egyenesen ki nem állhatom

főleg Eli-t miután frissen draftolt irányitóként kijelentette nagy pofával,hogy nem érdekli ő nem fog a Chargersben játszani.
De vhogy a Giants mostani játéka, kitartása, és az óriási győzni akarása , hát nagyon szimpatikussá tette őket. amúgy Eli-ra jellemző,hogy szorongatott helyzetben a legtöbbet hibázó irányitó általában. viszont a rájátszásban mintha kicserélnék, és sokkal összeszedettebb és megfontoltabb. Mindenki szapulja, de azért 4.éves irányitóként már 2. van ott a rájátszásban, ráadásul 1ik alkalommal egészen a superbowlig eljtutottak, és még meg is nyerhetik. azért az a csapat aki így játszik a GBP ellen, nyugodtan mondható esélyesnek a gyözelemre.
egyszerüen a Giants mentálisan most nagyon ott van. egymás utána 3x sikerült megállitani a Packerst úgyhogy közben 2 meccs labdát hibáztak el, és akár 1 védelmi hiba is a vereséget jelentette volna. ekkora pszichikai nyomás alatt sem estek össze, sőt történelmet irtak a Lamboue field-en, mert ott még 40yardnál hosszabb field goal nem sikerült a packers ellen rájátszásban.