View Single Post
Old 01-22-2008, 15:45
baron baron is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Hello én is félelfel játszom. Kb egy hónapja kezdem szóval elég kezdő vagyok. Végigolvastam a fórumot és hát, hogy is mondjam elég külömböző nézetek láttak napvilágot a hatékony használatával kapcsolatban. Nem is mindegyiket értem. Le tudná valaki írni pl. hogy hogy is működik a tanyamentes taktika a gyakorlatban. Nem jobban megéri tanyát tartani fennt mint raktárat? Egyáltalán milyen hatásai vannak ha égezik a népem? Ja és még valami tudom hogy apróság de engem baromira bosszant: a felelf egyik "előnye" felfedezéskor 20%-kal több bányát talál. Marha jó építhetem fel aztán meg bonthatom is el őket. Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? vagy legalább tennék át a hátrányok közé? előre is köszi a segítséget
a tanyafree arra alapszik h csinálsz 20-25 raktárat s azokat megtöltöd kajával, megnézed tanácsadókban h hány körre elegendő az a kajamennyiség, s akkor te az az idő eltelte után "meg kell etesd" az oridat... ha nincs amit egyenek az egységeid akkor el fognak hagyni. de én még nem ajánlom neked ezt a taktikát, nagy odafigyelés kell oda...

ha vmit rosszul írtam akkor léci javítsatok ki...
Reply With Quote