View Single Post
Old 01-21-2008, 12:09
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nem, még nem vagyok az A topjában, de jó uton haladok felé, és szeretnék ott is maradni, és a 2. szintröl keringeni.

Bevallottan az orijaim 70%-a tolis.
A fenyegetés meg vicc volt... Érezd már az iróniát!

Egyébként meg még nem hallottál a törlésig lopásról? Nem csak lóval lehet nagyot ütni. :P

Goldy helyett asszem én felytettem ki bővebben. Az A csoport a játék csucsa, a lényeg, hogy oda eljuss. Ez a játék elsődleges célja.
Ha rákényszertenél bárkit, hogy onnan forduljon, akkor nem lenne értelme annak, hogy "csúcscsoport".
Nem azért kötöszködök, mert ilyenem van, hanem mert tényleg egy adag canis mergába sikerült tenyerelned. De könyékig. :S
Eccer én is aszittem, hogy azt A-t is pörgetni kell. Nagyon gyorsan meggyőződtem az ellenkezőjéről. Azért mondom, hogy ezt felejtsd el, mielőtt valaki nem csak poénkodik, hanem tényleg beszól. :S

Nem bántalak és nem kötöszködök, de ha valami jó az A csoportban, az pont az, hogy bármeddig ott lehetsz, ha akarsz. Ez kb olyan lenne, mintha te elmész egy futóversenyre, és megnyered, odaadják az aranyérmet, felküldenek a dobogóra, majd amikor ki akarod élvezni a sikeredet, közlik, hogy add csak vissza az érmet, indulj a versenyen jövőre is, és ha akkor is megnyered, akkor már 2 érmet fogsz kapni, de az is csak 1 percig lehet nálad, majd ha 3-adszor is megnyered, akkor 3 érem lesz a tied.. 1 percre...
Minden piszkálás nélkül mondom, hogy ez igy ho, ahogy most van.