Quote:
Originally Posted by Remedy
Hulyeseg! Padodo rulez!
De hogy duhongjek:
Elegem van a toketlen pokerkommentatorokbol. (nem, nem Kordabol, bar a kedves feleseget kihagyhatta volna...) A multkor talan a sport klubbon neztem, es annyira rossz volt a kommentator, hogy hihetetlen, majdnem minden leosztasnal rosszul mondtak vmit....
Pl: csak 9-essel nyerhet. Amikor meg ket masik lappal is sora lett volna.... A legviccesebb az, ezzel kiesett a csavo, es bevagtak egy kommentet tole, hogy magyarazza, hogy meg volt 10 outja, es ezt le is forditottak....
Nagyon terjed ez a jatek, de hogy ne talaljanak mar normalis kommentatort hozza, aki azert tudja melyik lap mire jo...
Eszem megall... 
|
hát az eptt a csajszi szerintem jól kommentálta, de ott is voltak bakik. mondjuk vele egyszer játszottam és tök szimpatikus, kedves nő.
a horti gábornak a póker nagyon nem való, a fociban űberelhetetlen, de itt nem kéne.
de pont ez a csajszi írta az onlinepokerhu.com fórumán, hogy egyszerre 5-6 adást vesznek fel, ami szünetekkel legalább 10 óra meló. hát azért ilyenkor be-be esik a baki
tegnap meg adták a kecskeméti magyar versenyt azt csak azért néztem mert magyarok voltak és ott volt a báni

amúgy szörnyű volt