View Single Post
  #244  
Old 01-20-2008, 11:27
Toti Toti is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Bp. Újpest
Posts: 549
Activity: 0%
Longevity: 98%
Default

Quote:
Originally Posted by cipu View Post
SÖRBEN PÁCOLT SERTÉSOLDALAS

[u]Hozzávalók 4 személyre:[/U] 1.6 kg sertésoldalas, 75 dkg póréhagyma, 5 dkg sárgarépa, 2.5 dl sör, 2 evőkanál mustár, 1 evőkanál mustármag, 1 rozmaringág, só, bors, köménymag

Elkészítés: A húst megmossuk, és 8 darabra vágjuk. Megtöröljük, és mustárral bekenjük. Ezután mély tálba fektetjük, és leöntjük sörrel. Legalább 1órát pácoljuk, közben egyszer megfordítjuk. A húst a pácból kivesszük, sózzuk, borsózzuk.
...
Rozskenyér és hideg sör illik hozzá.
)
Na most nagyon off leszek
Nem lesz kevés az a sör? azt még megértem, hogy locsolgatjuk a húst... De a torkunkat mivel locsoljuk? hideg vízzel?

Na meg a húsleöntés sörrel... egy kortyot kap a hús, kettőt mi. Na ez a 2,5 dl elég kevés ehhez a manőverhez.
__________________
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
Reply With Quote