Hyas és a többiek felé fordulva mondom, miközben Hyas fordítja:
- Lehetséges, hogy az itt lévő élőhalottak megpróbálnak minket megtámadni, mert megérzik a nagy erejű energiákat, melyeket koncentrálni fogunk itt, éppen ezért választottuk ezt a helyet, mert csak egy bejárata van. A feladatotok, hogy ezen bejáratnál álljatok őrt és megakadályozzátok, hogy bárki be tudjon jönni és megzavarjon minket. Mivel ne lehetünk biztosak a szellemek jelenlétével és megejelenésével kapcsolatban, kik esetleg képesek mellettetek elmenni észrevétlenül, ezért falat fogok hármunk köré emelni, bármi történjék NE próbáljatok meg átjönni rajta, mert az végzetes következményekkel járna rátok nézve. Ami erőtökből telik tegyetek meg azért, hogy ne zavarhasson meg minket senki, mert ha ez megtörténik akkor az energiák elszabadulnak és ez olyan hatalmas energia mennyiség lesz, mely lerombolhatja ezt az épületet és mindannyian meghalunk.
Aztán belépek a helyemre, és falat emelek.
Gren, Farkas, Alysium: látjátok, ahogy a nagyúr a háromszög, még üres sarkára áll, és koncentrálni kezd, rövid idő múlva, egy sötétséggömb jelenik meg körülöttük, majd lelapul a teteje, és szélesedni kezd, majd megáll.
Quintar: a nagyúr beáll a háromszögbe, majd megjelenik a sötétséggömb, lelapul a teteje, majd a közepén eltűnik a sötétség, és elkezd szélesedni, a végén megáll, és csak egy fal marad körülöttetek.
És születnek emberek.
Last edited by Chris; 01-20-2008 at 10:37..
|