Srácok nem tartok jónak semmiféle átlagolást, egy mert erőforrás igényes, kettő mert nem hiszem, hogy az átlag tükrözhet egy pillanatnyi képet.
Egyik csoportban az orim lopott és fosztott egy nap alatt kb 2milliárdot, még ebben a hónapban volt. Rengeteg üres területem és barakk helyem volt. A könnyen jött pénz java része el is ment, majd jött egy háború ami felemésztette a tartalék többi részét, most gyakorlatilag csóro az orim. A háború első ütései után lehet hogy felajánlottam volna 500millió aranyat sarcként, cserébe a békéért, igen itt lehet azt mondani hogy mekkora nagy tamagocsis vagyok, de nem lett volna jobb nekem leadni az 500misit mikor láttam, hogy olyan ellenféllel állok szemben aki jól láthatóan lefedi a 24 kört naponta? Dehogynem. Más körülmányek közt meg bevállaltam volna a háborút, illetve így is be kellett vállalnom, mert most nincs hadi sarc.
Ami a sarc összegét illeti, én javaslom hogy képletek meg számolás helyett gondolkodjunk szabályozott alsó és felső határértékben az összeget illetően és az érte járó mnt-t illetően is.
Szerintem egyszerü, nem igényel exra erőforrásokat a szervertöl, és képben van a diplomácia, lehet alkudozni az ellenel. Új stratégiai elemként is felfogható szerintem a hadi sarc.
Gyulaword (#79796)
|