Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Az, hogy +4 futószalagot be lehetett kapcsolni, mert voltak 9500-ös szériák, amiben a gyártók szoftveresen tiltották le a csatolást, ezt nem vitattam, biztos vagyok benne, hogy igazad van.
|
Nekem nem így tünt fel hogy nem vitattad volna, ugyanis abba lett belekötve hogy kijelentettem én mit csináltam a 9500as kártyámmal.
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
De hogy a 9500 pro és 9600 pro kártyákat minden létező ismerősöm forrasztgatta (grafitolta) annak idején, az 100%. Azért tették (tettük) ezt, mert szoftveresen nem működött soha egyikünknél sem a tuning.
|
Ehhez én asszem nem fűztem kommentet.

A 9600ról én nem tudok nyilatkozni, nem is tettem még csak ráutalás sem, hogy arról beszélnék.
A kép amit linkeltél, pedig helyes. Az általam adott honlapon is leírják, hogyan kell hardveresen moddolni a 9500at.
Kérlek nézd meg a linket. Az oldal közepétől...
http://vganfo.uw.hu/r300mod.html
És ha lentebb is elolvasod a cikket, akkor tisztázódik mindkettőnk álláspontja. Miszerint Te forrasztottál én pedig progit használtam.
Amúgy nekem csak annyi volt a dolgom, hogy feltelepítsem az omega drivert, kiírt 3 telepítési lehetőséget,
1. Normal Omega Driver
2. Soft-Modded 9500 Omega Driver
3. Soft-Modded 9800SE Omega Driver
Kiválaszotttam a 2est, és a következő újraindításnál, már 8pipe, és 256bit fogadott. A játékokban pedig kb 2x lett gyorsabb a kártya.