A B-ben lévő orimban a legnagyobb vagyon nem érte el a 2 mrd-t. Annak a minimális sarca 100 milla lenne, a maximális 500. 100 millát most hozzávágok bárkihez, pedig trágyán néz ki az orim. 500 millát meg összebugázok 1 hét alatt.
1 hét.
De inkább, mint szétverjenek úgy, hogy 2 hónapig szenvedek, meg szabizgatok, neadjisten leújrázok.
3 mrd max vagyok esetén akár 150 millával megúszhatod a sarcot. 150 millát te is és én is tudsz csinálni. Te jól játszol, én meg béna láma vagyok. Tehát bárki meg tudja csinálni, hogy kifizeti ezt az összeget a 3. szinten. Szerintem 150 millió nem pénz. Még egy csóró orinak sem, hiszen aki nem tud 3. szinten csinálni 150 millát, annak megkérdőjelezem a további játékát, hiszen akkor az sarc ide, sarc oda, nem fog tudni haladni, mert 2-szer megtámadják, és már meg is feneklett.
Ettől függetlenül az együtt nem értésed is érthető, de sajnos sarcolás most is megy. Méghozzá kötöttségek, szabályok nélkül. Aki meg szabályozás után máshogy cselekedne, annak minimum anarch, durvább szabályszegés estén törlés lenne a következménye...
Én nem vállalnék be egy törlést akár még 500 milláért sem. Ezért támogatom, hogy legyen ennek szabályos kerete. Mert akkor lenne mihez viszonyítani a szabályszegést.
|