Szerintem amit most legutoljára írtam, abszolút kiküszöbölhető az, hogy a csórókat sarcolgassa bárki is. Ahhoz, hogy 1 mrd-t kisarcoljak valakiből az kell, hogy az Ő, és az én országomban is a valaha legnagyobb aranytartalék 4 mrd fölött volt.
Aki tud csinálni 4 mrdt egy szinten, az a következőn is tud.
És a hadisarc kifizetése nem kötelező. Aszndod te nem fizetsz, vegyék el... Legvégső esetben leszabizok. Na bumm, ácsorogjon alattam a sarcoló hetekig 2 körre... Addig játszok másik orival.
(Olyat meg nem ismerek, akinek csak és kizárólag 1 országa van, az fentebbi szinteken, atomdurván gazdag, és csak atomdurván gazdagok veszik körül, ráadásul az országa gyenge.)
Mivel felmerült,hogy 5. szinten nincs sarc, csak fent. Tehát amíg sarcolgatnak 2. szinten, addig játszom a 3. 4. 5. szinten a többi orimmal... A 2. szinten meg szabizok, amíg elhúznak mellőlem. (Ha már fizetni nem akarok, de könnyen szétszednének.)
Hiszen ha nehezen szednek szét, akkor biztos megéri nekik a sarc? Kisarcolna 300 milliót belőlem, amiből kb 50 épületet tudnak felhúzni.... Na bumm. Nem éri meg sarc reményében befenyíteni. (ezek csak és kizárólag magánvélemények, ettől még ezektől a példáktól merőben eltérőek is előfordulhatnak!)