View Single Post
Old 01-18-2008, 12:46
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Elnézést, hogy belepofázok, de én semmilyen átlag alapján történő sarcolást nem támogatnék.
A fene se tudja kiszámolni az országom havi átlagjövedelmét, ráadásul kb 99%-ban befolyásolható.

Vegyük az mf elf tudós tolimat.
0 % adó
0 bánya
0 tanya
0 kamat (kereskedő szem hiányában)
és ha akarom, akkor 1 hónapig semmit nem teszek a piacra.

Ezesetben mennyi sarcot fizessek? Erősen konvergál szerintem a 0 aranyhoz a kaluklált érték.

Szavaztam viszont, a fent leírtakkal ellentétesen ráadásul. Hogy miért? Mert az alapötlet tetszik.

Szerintem legyen a két fél által előre meghatározott összeg. Az egyiktől vonódjon le, a másiknál íródjon jóvá.
Pont.

Azt, hogy kisarcolok a haveromból egy MSN-en előre lebeszélt összeget? Naés. Kérek tőle egy piaci utalást... Az esetek nagy részébenmég gyorsabb is,hiszen elég nagy a valószínűsége, hogy előbb történik me a piaci tranzakció, mint a témában olvasható "körtávtól független karaván, ami 2 körös lenne", tehát én pl nem húznám az időmet a haverom sarcolgatásával...

Hozzáteszem a karaván durván amortizálódik... 1 mrd arany elkérésénél kiszámolható a veszteség. Nem kevés. Piacon nincs veszteség sem. Nehogymár betiltsuk a piacot, mert ott is lehet csalni...

Abszolút egyet értek Gyulával, és az általa leírt érvekkel.

(Kedves jelentggető, jelenthetsz bátran, hogy a piacon csalok, aki tudja hol játszom azt is tudja, hogy ez baromság. Különben is saját magamnak utalok. Nem kérek meg senkit MSN-en, hogy dobjon meg 500 milliárddal... )
Reply With Quote