View Single Post
Old 01-18-2008, 10:45
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Cassy Drága!

Ajánlatom, hogy a Codegen, és egyéb 'márkájú' tápokat felejtsd el.
A tápegység pont egy olyan alkatrész, amire jobb egy picive többet áldozni...
300 W táp se az igazi egy 2,8as proci alá. Valószínű azért melegedik nagyon, mert elavult, és nagy igénybevételnek van kitéve.

Javaslok egy picit drágább 400-as vagy 450-es tápot, nem fogod megbánni.
Akár egy APFC vagy PPFC tápra is beneveznék, főleg ha új alkatrészeket veszel. (senki nem akarja hogy leégjen a gépe, főleg új alkatrészek vásárlása után nem.. és tudom, garanciális meg minden, dehát ki akar napokig gép nélkül maradni, amíg kicserélik?... Ha egyáltalán kicserélik... Sok boltban mondják, hogy "nem megfelelően használtad, azért ment tönkre, ksözönjük szépen..." Aztán bizonygathatod, hogy de te hozzá se értél..)

40 GB vinchester nem tudom hol találsz, általában boltokban már 80-as a legkisebb.

A tegnapi témával kapcsolatban:
Sokan szídják, dew én MAXTOR párti vagyok, minden vinyóm maxtor volt eddig... Soha bajom nem volt velük.

A 46-os vinyóm is azért vacakol, mert 7 éves, és egy korábbi számítógépemben is benne volt már, aminél pont a tápegység "durrant el". Ennek ellenére (hogy az egész gép szanaszét égett, és nagyjából kiborítottam a ház tartalmát a kukába..) a maxtor vinyóm túlélte, a mai napig használom. Valószínű az érintkezési hibája is a túlfeszültség következtében keletkezett.

Szóval azért annyira ne pánikolj be.

Ha szeretnéd ,szívesen gyűjtögetek Neked különböző boltok árlistájáról alkatrészeket.

Ha nem szeretnél ezzel szöszözni, írj egy PM-et.

:*
Reply With Quote