Tiramisu tojás és macera nélkül
Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta
5 dl habtejszín
2 csomag habfixáló
3-4 evőkanál cukor (ízlés szerint)
25 dkg mascarpone
3-4 dl kávé
kakaópor
Elkészítés: A tejszínt a habfixálóval és a cukorral keményre verem, majd hozzádolgozom a mascarponét. Közben lefőzöm a kávét.
Téglalap alakú jénaiba lerakok egy sor kávéba mártott babapiskótát, majd rá egy adag krémet. Így rétegzem, míg megtelik a jénai. Beteszem a hűtőbe, és kb. 2-3 óra múlva fogyasztható. Ekkor teszem rá a kakaóport is.
A legjobb ízt akkor érjük el, ha előző nap elkészítjük.(Persze csak akkor lesz belőle előző nap, ha csak másnap esszük meg.... ha kibírjuk....)
