View Single Post
Old 01-18-2008, 09:00
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
én ezt meg értem de eddig is elvoltunk igy, azért mert x ezer ember ből 50-nek ez probléma még nem kell tovább bonyolítani a szabályokat. Most pár embernek okoz problémát ugyan akkor ha ez lehetőséggé válna mindnki élne a lehetőséggel kitudja mikor jön jól egy ilyen fagyasztott ori. Millió példát lehet felsorolni és akár hogy bonyolítunk egy szabályt ugy is marad kis kapu legfeljebb már senki nem fogja érteni mit hogy is pontosan. Ahol kiskapu van az meg eleve csalásra ad lehetőséget erre írtam hogy fölös, nagyon extrém bonyolult szabály alkotással lehetne csak minden vissza élési lehetőséget kizárni. azt meg szívből ellenzem. Én személy szerint csak olyan módosítást támogatok ezentul ami mindenki számára könnyen érthető használható és érdekesebbé jobbá tesz a játékot elég volt hogy 50- 100 emberke miatt teljesen fölöslegesen írogatjuk át a játékot. Ugyan akkor ha találtok rá olyan megoldást ami minden vissza élési lehetőséget kizár és közérthető egyszerü szabály (akár a 8éves gyerek is értse) akkor nem ellenzem de addig nem mert nem érzem hogy ez több ezer játékos érdeke lenne.
A kérdés az, mi az a visszaélés, amit most nem tudsz megcsinálni, de ha lesz fagyasztott orid, akkor igen.

Egyszerű szabály kell, ezzel egyetértek:

szerintem ez jó lenne:
Ha az egyik országod nem tagja szövetségnek, és már legalább Xkör óta szabin van, akkor felléphetsz ugyanabba a csoportba egy másik országoddal.
A lefagyasztott országgal csak X körrel a másik országod továbblépése után tudsz visszajönni a játékba.

X-re kéne egy megfelelő számot találni, talán 336kör lenne jó. (Vagy 2hét, hogy lassúban és gyorsban is ugyanannyit kelljen várni)