Quote:
Originally Posted by dzso
ehh... "könnyebb"... lehet ha épp sokkal nehezebb volt, ha nem voltál velük felfele útközben, akkor ezt nem tudhatod... én sem tudom, épp emiatt nem teszek ilyen kijelentéseket, ami értékelné, azt, ahogy oda jutottak... akár könnyen, akár nehezen, de megcsinálták, és ennyi a lényeg... ahogy nekik sikerült, másnak is sikerülhet...
amúgy meg ha valaki tényleg fel akar oda jutni, akkor nem panaszkodik, hanem kitalál valamit az apró, vagy akár nagyobb akadályok áthidalására... nem sürget az idő senkit, ha nem megy 2 nap alatt az nem meglepő, de 1-2 év már elég idő lehet valamit kitalálni... vagy legalább megpróbálni...
|
Bár lehet tévedek de a hozzászólásodból az jön le nekem hogy ne mvoltal A ba magasan. Sose mondom hogy jó egy hadijátékot tamagocis fedezgetőssé tenni, de anno ez siman ment. sose voltam a top3 klán tagja de azt mondom hogy 7000 ezerrel hekta pillnatok alatt felhuztunk orikat. Ez akkor egész jó menyiség volt.A napi maxot siman tudták fedezni. Nem hiszem hogy ez most sikerülne. Kicsit drágult a fedezés.
Most is vagyok A ba még egy árva hekit se fedeztem de azt hiszem hogy max olyan 5-600 e pontig tudok felmenni még hónapok alatt. És ott kifujt