Ati, én az időpontokat nem értem.
:S
2008-01-17 22:33:57 Országod a szabadságról visszalépett a játékba.
2008-01-17 22:33:57 Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről.
2008-01-16 11:30:55 Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről.
Ha január 16án valaki volt az oriban (jelzem: mindegy kicsoda, most nem az a lényeg ami miatt írtam ide), és az én belépésem léptette vissza szabadságról, akkor számomra egyértelmű a következő dolog:
Az a valaki (akár én, akár más, mindegy) eltette az országot szabadságra. Január 16án.
Akkor az hogy lehet, hogy 17-én be tudom hozni? Hiszen ami eltelt idő: 1 nap, 11 óra, 3 perc 2 másodperc.
Ha ezt összegzem, akkor kicsit több, mint 35 óra jön ki.
Az pedig számomra képtelenségnek tűnik, hogy 35 óra alatt letelt a 72 órás szabadság.
Én ezért írtam ide.
(Ismétlem, mivel sok oriba lépkedtem ki-be, meg beteg is voltam /vagyok/ lehet hogy én voltam a 'tettes'. Érdektelen információ, hiszen én csak azt nem értem, hogyha 16-án nem volt szabin az ori, akkor 17-én hogy lehet, hogy "Országod szabadságról visszalépett...stb"? Hiszen akkor 3 napig, azaz januá 19-éig nem lehetett volna aktiválni az orit. Ezt nem értem. Kivéve a már fentebb általam említett esetet: ha az eltérő IP jelző rendszer a "próbálkozást" is kimutatja! Tehát ha nem lépek be az oriba, csak megpróbálok. Egyéb esetben viszont szerintem ne telt le a 72 óra. Boccs mindenkitől, ha nem érthető mit akarok kihozni.)
|