Huh, köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Jó kis vita lett a dologból.
Egyébként, ha valakinek van 10-15k lovasa, nekem pedig 3-5k (bár ennél sztem jóval nagyobb lesz később a különbség íjászom) akkor az nem olyan, mintha megvernél egy szemüveges, fogszabályzós srácot?
ui.: elnézést a szemüveges fogszabályzós srácoktól, én is voltam ilyen

(bár simán sexy voltam

), ezért jogszerűen használom remélem
Egyébként pedig egy hadis azzal védi magát, hogy van serege, én pedig ezzel/ ilyenekkel! Ez, mint már sokan említették stratégia.
A megtévesztés az megy, ha olyan ellen megyek akihez nem biztos, hogy egy tisztánlátással együtt is beférek
Egyébként elég ritka, az, hogy valaki meg tud gömbbözni, igazából még csak két ütést kaptam eddig mióta ilyen az országom, az itt fent lévő egyik éplistát alakítottam át kicsit (5 óránként etetés az nem menne, meg kicsit alkalmazkodtam a csoporthoz

)
Nem nagyon szoktak beütni, mert a 15-17% templommal általában csak kifejezetten varisok tudnak meggömbözni => a két ütés az azért volt, mert bepróbálkoztam két szövinél és nekik volt varisuk... 2 körrel utána már jött is felém a sereg

és a varis be is ártózott... (emberrablás ment, de én jártam rosszabbul, legalábbis a másodiknál

)
Szövik ellen akkor nem nagyon van mit tenni ugye, mármint a TK-s dolgon kívül? (komolyabb szövikre gondolok..., az, hogy a másikra nyitok térkaput (hulla kívétel) az a komolyabbaknál szerintem nem jön be => a 2. mészáromat így katpam

fájt, mert lentről jött...
Visszaállok a MF-ekre és azokra a szövikre, akik nem tudnak meggömbözni, mert szerencsére ilyen is van sok
(szövitag és éplista felderítés menni szokott, főleg, ha valakit nem tudok meggömbözni, arról egy éplistával elég sok mindent meg lehet tudni

)
Egyébként pedig nekem bejön ez a tolvaj lét..., meg a feles ország, bár ez az első országom