Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Igen, persze  büntess!  de akkor se tartom még mindig jó ötletnek és meggyőzni se tudtatok miért lenne ez jó ...
mert a szegény törpét szétlopnák tekire  jajj szegény voltam mf törpivel csúnyán tud ám büntetni az a törpike és nem egyszerű megsarcoltatni akárkit ... de ha ti a kezdőket akarjátok sarcoltatni akkor hajrá  Szerintem ezzel max. azt éritek el hogy elmegy a kedve a játéktól mert minden elhaladó szövi szétsarcoltatja az agyát ....
|
Dragi: tudod miért utál téged sok ember itt? Mert olyan vagy mint egy megakadt lemez, elkezdesz valamit mondani és azt hülyeséget 100szor beszemeteled minden topicba, leirtam az előbb is felfogtuk, hogy nem támogatod az ötletet, azzal nem fogsz meggyőzni, hogy 600szor leírod még. Bár egy topic elsülyesztésére az sem rossz módszer amit te csinálsz az összes neked nem tetsző topicban, nem tetszik, de 3-bol két hozzászólás a tiéd.
Másrészröl meg megkérlek, hogy ne ferdits, senki nem mondta, hogy a kezdőkeet akarnánk leszedni, az ilyen ferdítésekkel menj el a chat topicba vagy a dühöngőbe. Ott nem olvasom.