Quote:
Originally Posted by Serg
Hát ha nem építesz át a kedvemért akkor elveszem a földeteket mert ugye ez egy stratégiai játék...
|
Pontosan. Ez helyes meglátás. Éppen ezért nem kell szabályt módosítani.

Oda vissza megy a szívás ha nem vagyunk halylandóak alkalmazkodni a környékhez. Ha én 10% barakkal várom az orkod, tutti hogy beütsz, akár többször is. Ha te kocsma nélkül szaladgálsz akkor valószínű lelopnak, vagy ártóznak.
De itt szerintem azért is nem szabad szabályt módosítani, mert még deffenzívebb lenne a játék. Ha még több málusz szigetelné el a környező országokat.
Illetve a lehetőség adott mindenkinek hogy nagy klánba lépjen...( És itt nem feltétlen a 10fős klánról beszélek)
De gondolom ennek a szabálymódosító ötletnek, nincs köze ahoz hogy Te hamarosan, gondolom egyedül vagy max 2 fős klánban nekiindulsz a csúcsot újból meghódítani... Mert azért lássuk be, sok "ismerős" orra elött kell elszáguldanod, hogy újra feljuss... És egy esetleges +málusz jól is jöhetne.

Bár nincs kétségem hogy újra feljutsz, vagy csatával vagy inkább fedezéssel...
De aki azt írta hogy támogat minden olyan ötletet, ami csökkenti a fedezgetős játék előnyét azt kérdezem ezt mire alapozza? Mert szerintem ez pont annak segít. Még kevesebb lehetőséget ad az atrocitásra... De ha mindenképp változtatni akartok, akkor egyet értek nem tudom én kivel, azzal aki szerint ne legyen semmire se málusz. Se hadira se tolira se varira.