View Single Post
Old 01-17-2008, 17:00
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Remy én már a türelmetlenségem miatt sem csináltam soha ezt. De feltettek egy kérdést amire válaszoltunk. Egy kezdő tolis még nem tudja igazán megvédeni magát így különböző trükökkel kell védekeznie.
ez se egy valódi védekezés mivel hogy előtt az orin 10 körig mégiscsak rajta van a TK ha ezt valaki nem veszi észre pedig volt rá 10 kör lehetősége akkor kérem szépen magára vessen és ne a tolis legyen már gerinctelen

remélem nem gond ha egy gondolatot kiírok ide a fórumra amit az előbb kaptam privibe
gerinctelenség még:*vagy kv előtt 1mp-el sereget indítani *

na akkor ki a gerinctelen ? a tolis kockáztatja a bőrét 10 körig a hadis meddig 1-2 másodpercig ? +1 kör de azt elbontással ki lehet küszöbölni hogy ne számítson és ne tudjanak kísérni na én csak ennyit szerettem volna a témához fűzni
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 01-17-2008 at 17:03..
Reply With Quote