Quote:
Originally Posted by Purode
Hali!
Elolvastam az egész feles topicot! Már egy egész jó országom állt össze az 5-ös szinten (legalábbis most nekem úgy tűnik, hogy jó!)
Viszont lenne 2 kérdésem a témával kapcsolatban, amikre nem derült fény még eddig:
Meg lehet azt csinálni, hogy ne bukjak le rablásokkor (vagy legalábbis erre a legkevesebb legyen az esély), vagy van valami indok arra, hogy a 10k- lovassal rendelkező ork miért ne üssön be? => tudom emberrablás, meg gyújtogatás MF ellen, de, ha szöviben van (mondjuk 2 hadi-1 toli -1 vari), akkor inkább ne is próbálkozzak, mert a varis befér hozzám és beártóz a hadisok meg összevernek?
Miért olyan nagy baj az, ha magad alá versz egy feles országot, avagy miért olyan jó nekünk felettünk lévőket támadni?
Mit ajánlotok kiket támadjak? Fel-le? 2 körön belül, kívül?
|
Hát ha bebukni alatt azt érted,hogy rájjönnek hogy ki röviditette meg őket, akkor azt tudom ajánlani hogy nyiss 3-4kaput külön szimpi célpontokra esetleg ekkor egy szövi felmérés, éplista sem árthat meg. és lopni csak annak a körnek a végén lopj amikor zárodik a térkapud, azért 3-4kaput, mert nagy esélyel az egyiktől lesz vmi normális zsákmány.
Kezdő felessel csak felfele lopkodj. ha fentről támadnak akkor fele akkora kárt tudnak okozni, és javaslom hogy 3-4körre. Ahogy egyreinkább ráérzel a kisebb trükkökre egyre merészkedhetsz közelebb...