View Single Post
Old 01-17-2008, 12:44
Toti Toti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Purode View Post
Hali!

Elolvastam az egész feles topicot! Már egy egész jó országom állt össze az 5-ös szinten (legalábbis most nekem úgy tűnik, hogy jó!)

Viszont lenne 2 kérdésem a témával kapcsolatban, amikre nem derült fény még eddig:

Meg lehet azt csinálni, hogy ne bukjak le rablásokkor (vagy legalábbis erre a legkevesebb legyen az esély), vagy van valami indok arra, hogy a 10k- lovassal rendelkező ork miért ne üssön be? => tudom emberrablás, meg gyújtogatás MF ellen, de, ha szöviben van (mondjuk 2 hadi-1 toli -1 vari), akkor inkább ne is próbálkozzak, mert a varis befér hozzám és beártóz a hadisok meg összevernek?

Miért olyan nagy baj az, ha magad alá versz egy feles országot, avagy miért olyan jó nekünk felettünk lévőket támadni?

Mit ajánlotok kiket támadjak? Fel-le? 2 körön belül, kívül?
A lebukásnál egy esély van esetleg, hogy ne tudják meg. A megtévesztés varázslat. Ha meg félelf az ori, mivel az a leggyengébb hadilag, legtöbb esetben azt fogják táamdni. És mivel 200-400 heki között még nem olyan vészes a gyújtogatás, meg az egyéb hasonló ártók, így legtöbbször az a legjobb préda. Meg olcsó a nyersi is, úgyhogy vissza tudja hamar építeni amit lerombolsz neki.
Azért jó a felettünk levőket támadni, mert sokkal többet lehet romobolni mészárolni úgy az ellennél, hogyha feletted van. Ha aládkerül akkor fele annyi a hatásfok. Viszont lopásnál meg oly mindegy. ott a létszám-beli különbség, meg a pontok számítanak.
egy jó taktika, hogyha a kapu csukódása előtt lopsz pár perccel. valszeg nem fedezik fel, és nem fogják megtudni, hogy ki volt az.
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
Reply With Quote