Quote:
Originally Posted by Purode
Hali!
Elolvastam az egész feles topicot! Már egy egész jó országom állt össze az 5-ös szinten (legalábbis most nekem úgy tűnik, hogy jó!)
Viszont lenne 2 kérdésem a témával kapcsolatban, amikre nem derült fény még eddig:
Meg lehet azt csinálni, hogy ne bukjak le rablásokkor (vagy legalábbis erre a legkevesebb legyen az esély), vagy van valami indok arra, hogy a 10k- lovassal rendelkező ork miért ne üssön be? => tudom emberrablás, meg gyújtogatás MF ellen, de, ha szöviben van (mondjuk 2 hadi-1 toli -1 vari), akkor inkább ne is próbálkozzak, mert a varis befér hozzám és beártóz a hadisok meg összevernek?
Miért olyan nagy baj az, ha magad alá versz egy feles országot, avagy miért olyan jó nekünk felettünk lévőket támadni?
Mit ajánlotok kiket támadjak? Fel-le? 2 körön belül, kívül?
|
A lebukásnál egy esély van esetleg, hogy ne tudják meg. A megtévesztés varázslat. Ha meg félelf az ori, mivel az a leggyengébb hadilag, legtöbb esetben azt fogják táamdni. És mivel 200-400 heki között még nem olyan vészes a gyújtogatás, meg az egyéb hasonló ártók, így legtöbbször az a legjobb préda. Meg olcsó a nyersi is, úgyhogy vissza tudja hamar építeni amit lerombolsz neki.
Azért jó a felettünk levőket támadni, mert sokkal többet lehet romobolni mészárolni úgy az ellennél, hogyha feletted van. Ha aládkerül akkor fele annyi a hatásfok. Viszont lopásnál meg oly mindegy. ott a létszám-beli különbség, meg a pontok számítanak.
egy jó taktika, hogyha a kapu csukódása előtt lopsz pár perccel. valszeg nem fedezik fel, és nem fogják megtudni, hogy ki volt az.