View Single Post
Old 01-16-2008, 13:04
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Nem is sírtam hogy csináljuk vissza nem én vagyok aki rinyál de idézek egy száj karatéstól"Arwyl szelleme Te még kurva messze állsz ahhoz, hogy a legjobb legyél kis köcsög! " a kultura kijött :P na eze is rinyálni tud csak játszani azt nem.
Vagy 3-4 hét ott leszek 5/uba az összes rinyálós szájkaratés jöjjön és akadályozzanak meg hogy ne én legyek az első. Az ilyen értelmiségiek mint Arwyl szeleme az ilyen kicsinyes ostaba megjegyzéseitekkel csak magatokat égetitek. NEM TUDTOK JÁTSZANI ÉS INKÁBB ÁTIRATJÁTOK A JÁTÉKOT de igy se, úgys e nyertek mindig ki fogtok kapni mert buták vagytok ennyi :P
Sztem személyes üzit, mégha elismertséghez comment, nem szokás kiirni fórumra. Amúgy meg ha ekkora játékos vagy akkor U helyett X-be menjél, mutasd meg a srácoknak hogyan kell leverni a toppos orikat pár hét alatt
Ha ezt sikeresen megcsinálod, akkor elismerem a tehetséged,de addig, csak egy egoista balféknek fox tünni sztem sokak szemében...
Ez a topic pedig az elérhetetlen top ellen volt, amit szabályos játékkal már nem lehet elérni, ezzel is jksz-t gerjesztve...

(Lehet rosszul emléxem de asszem te voltál az aki mondta ,hogy egymást ütögetve fedezve haladni nem jksz...)

Reply With Quote