View Single Post
Old 01-16-2008, 11:54
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Hami szerintem az a profi aki sokat jatszik és ismeri a hóditót. Felméri a lehetőségeket az erőviszonyokat reálisan és minden helyzetre tud reagálni...

De szeritnem on-line jatek réveén az eltöltött idő és a fanatizmus a meghatározó
Szia Alba
Én csak értelmeztem 1féleképp a beírást - és arra gondolván, hogy Richárd az X csopi topjára gondolt, mint "profikra" -, és gondoltam felteszem ezt a költői kérdést:P

Mert ha jól tudom ez a topic azért jött létre, mert vannak emberek akik azt feltételezik (a balgák), hogy a topban JKSZ "hegyek" vannak. És mint így, elgondolkodtam Richárd beírásán, hogy "profik". Attól lennének profik, mert megkerülik a rendszert, és kihasználják a még adott lehetőségeket a multizásra? Vagy mi alapján lehet, ebben az esetben ( az én értelmezésemet alapul véve) eldönteni, hogyan ismerszik meg az illető, mint "PROFI"
Persze ha mindez igaz, és tényleg multizásról, és JKSZ "hegyekről" van szó. Mert mindenki ártatlannak minősül, míg az ellenkezője be nem bizonyosodik.

És igazad van normális kertek között valami olyasmiről lehet szó, amit Te írtál
Hami Khaoszkája (#305450)

Last edited by hami; 01-16-2008 at 12:29.. Reason: javítás, hogy megállja a helyét a szigorú cenzúra elöttis:D
Reply With Quote