View Single Post
Old 01-15-2008, 14:29
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

No látom, egy kicsit elmegyek és már szét is cseszitek, ezt a frankó kis játékot.
Sehol nem olvastam a szabályzatban hogy kötelező szintet lépni. Van sok játszani nem tudó irigy ember és az ő kedvükért megint át íródott a hód. Eddig akárhányszor volt időm/alkalmam játszani mindig leszedtem az elsőket és én oda tudtam "trónolni". Na jó volt hogy engen is levertek, na nem az itt rinyálók az igaz. Nem játszom sehol másut csak 5/uba nem is akarok és nem is fogok. Az u az gyors pörgős jó csoport mivel időszakosan tudok játszani hiu ábránd a többi csopi nekem de azért ha van rá lehetőségem játszani szeretek. Igen sokszor fent ültem na és ha valaki jó leszed ha nem szalad Atihoz rinyálni. Viszont sose adtam le a földet ha nem tudtam tovább játszani nem vipeltem tovább az orit és a rendszer törölt. Nagyon sokan nem szeretnek az agreszív modorom és játék stílusom miatt de már ugye az se lehet mert még ha túl sokszor verek be valakit tán megint bemoszerolnak. Ne jöjjön gyors csopiba aki nem tud játszani én megoldottam volna ennyivel. Eleinte engem is vertek "törlésig" okosabb ügyesebb erősebb lettem a legjobb szerintem. Azért a lehetőségekhez mérten jövök újra és lealázlak benneteket és amennyire lehet felülök a csopi tetejére ))))))))))))) PANCSEREK
Reply With Quote