Quote:
Originally Posted by Synkel
Miért kevés a célpont?
|
Nem tudom, azt tudom hogy 1támadható ori van 2körre, a másik a klántársam.
Quote:
Talán azért mert a többség bevonul beton mögé, bevédi magát tolikkal meg varikkal, és nem csinál alapvetően semmit azon kívül, hogy lopkodja a mellette elhaladni akarókat?
|
Milyen jól hangzik. De ezek az gyorsan békésen elhaladni akarók több millrdnyi földet elcsatolnak, majd csak annnyit mondanak, hogy pááá. Ugyanis a 10k pont távolság már meg is védi őket...
Quote:
Olvastam egypárszor már itt, hogy könnyű 70% barakkos orkokkal ütögetni, meg ilyen marhaságokat. Túlnyomórészt olyanok írják ezt akik sose voltak orkok, és főként nem építettek ennyire kiszolgáltatott orit. Ezeknek elárulom, azok az orkok nem azért 70% barakkosak mert feltétlen így szeretik, hanem mert gyakran még ez is kevés.
|
Már bocs. De az ork továbbra is elvisz több millrdnyi földet egy támadás alatt. Még jó hogy az ember nem adja könnyen. Illetve valamit dolgozzon is meg érte. Jóhogy nem én adom a szájába a földemet.

Sokat nyerhet egy szép éjszaka alatt, szerintem minimum hogy vállal némi kockázatot.
Quote:
Nem azért kevés a tolijuk mert nem akarnak, hanem mert a betonos orik miatt nem tarthatnak többet. Amit ti akartok az egy tolis/varis fedezgetős A, és nem feltétlen tetszik mindenkinek.
|
Hidd el, a másik oldalon sincs feltétlen normális mennyiségű toli...
És továbbra is az összes 70%-os orknak ott a lehetősége hogy öszeálljon alkosson egy 4-5fős klánt (vagy akár 10) és ütögesse egyéniben a sok mocskos tornyos országot.

, a csapatjáték csoportjában. És ne megkerülve egyedül akarjon haladni.
A toliknak ott a 10k pontos határ, legyen még ez is? És a végén az egész csoportban nem lesz kit lopni, mert ez vagy több mint 10k pontra van, emez meg nagy-kis klánban...
És ha össze is jön a lopás, mert adottak a feltételek, akkoris az okozott kár töredéke az elhozott föld értékének. Meg hogy a 10fős klánból lelop 8 csontra. Ha az ork ütni akar üssön kocsma nélkül. 7kör alatt már lehet megint kocsmákkal védekezni.
És továbbra is az összes 70%-os orknak ott a lehetősége hogy öszeálljon alkosson egy 4-5fős klánt és ütögessen, a csapatjáték csoportjában. És ne megkerülve egyedül akarjon haladni. Inkább lécci ezt válaszoljátok meg.

Miért kötelező egy orknak egyéniben haladni, ha tudja hogy az 5-6 vagy nemtudom éppen hány fős klánok végiggyujtják?
Mi tiltja meg a játékban hogy ő is belépjen egy klánba 6.nak?
Ezt nem fogom fel. És ezesetben eredményesen hozhatna földet az agresszortól is.