az en velemenyem az, hogy a minden korben kopas nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rossz lenne. pedig nekem nincsenek gigatartalekaim. meg tobbet kene piacozni, hiszen a piacrol rendszertelenul visszajovo teki miatt az ember mindennap tobbszor hulyet kapna, ha tuti biztosan bekopna minden korben az otthonlevo teki, meg akkor is ha az csak /19-edannyit kopna. nemhogy kevesebbet, hanem meg jobban oda kene figyelni a visszaerkezo tekitere.
most is figyelem mindig es tudom, hogy mikor kell mar mindenkeppen kirakni, igy megvarhatom amig tobbfele visszaerkezik es ujra 1szerre rakhatom ki. ha pedig mar tul vagyok a kopason, akkor legalabb 1 kis nyugtom van 1 ideig. sokkal idegesebb lennek, ha minden korben bekopna, mert 1szeruen hagynom kene 1ik masik tekit hogy kopjon, mert nincs annyi piaci lehetoseg.
mint mar mashol leirtam nem tartok tul sok tartalekot. 5mrd eseten 1szeri kopas 250 millios veszteseget okoz 1etlen alkalommal. ha ugyes vagyok, akkor ezt szepen elkerulhetem. az uj kopastipus eseten semmikeppen sem! igaz, csak 13,16 millio kopik, de kopik. koronkent...
100%, hogy sokkal idegesebb lennek, amint latom, ahogy biztosan es allandoan fogy a tartalekom. ati, ne csinald mar ezt. az embernek igy is elege van a nagybetus eletben az ilyen meg olyan adokbol, mindig ujat es ujat talalnak ki, akarki van eppen hatalmon. ugy utalom, hogy vkinek csak azon jar az agya vmelyik iroasztal mogott, hogy nekem meg mit kelljen fizetni, hogyan szedje ki a penzt a zsebembol, ilyen meg olyan uj indokoknal fogva. hadd ne erezzem mar itt is, hogy 1 lathatatlan ero allandoan szivja a veremet es csak azon munkalkodik, hogy minel kevesebbem legyen.
az allando kopasos dologgal ugyanugy ki kene rakni a piacra a cuccot, csak meg sokkal gyakrabban es meg tobb idot raszanva! mar igy is eppen eleg idot toltok a jatekkal. valoszinuleg el kene gondolkodnom, hogy csokkentenem kene az orijaim szamat, hogy 1-2-re jobban koncentralhassak. sztem ez neked sem lenne jo, hatha mas is igy velekedne.
1 szo mint 100, ha mar van ez a kopasos dolog, hagyjuk igy ahogy van, most kovetheto, kiszamithato es meg kezelheto.