Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mintha az lenne a probléma, hogy a 70% barakkos ork, miért üti be az orim. Pedig én hajlandó vagyok 15%barakk/15%tornyot építeni...
És itt reklamálnék, hogy márpedig én nem fogok 30/30%ot építeni belőlük. Mert minek, inkább hozzunk egy olyan szabályt, ami megvéd engem.
Persze lehet itt kombinálni máluszokkal, de szerintem nem tesz jót az A-nak. Így is kevés a támadható ország, kevés a célpont minden téren. Ha egy újabb feltétel kerül be, még kevesebb lesz, még passzívabb lesz, mégjobban el fognak egymástól szigetelődni a környező országok...
És elég gáz amikor a melletted 2körre levő ország akár üres is lehet érdemben nem tudsz majd vele mit kezdeni. Mert megvédik az általatok kapott máluszok... 
|
Miért kevés a célpont?
Talán azért mert a többség bevonul beton mögé, bevédi magát tolikkal meg varikkal, és nem csinál alapvetően semmit azon kívül, hogy lopkodja a mellette elhaladni akarókat?
Olvastam egypárszor már itt, hogy könnyű 70% barakkos orkokkal ütögetni, meg ilyen marhaságokat. Túlnyomórészt olyanok írják ezt akik sose voltak orkok, és főként nem építettek ennyire kiszolgáltatott orit. Ezeknek elárulom, azok az orkok nem azért 70% barakkosak mert feltétlen így szeretik, hanem mert gyakran még ez is kevés. Nem azért kevés a tolijuk mert nem akarnak, hanem mert a betonos orik miatt nem tarthatnak többet. Amit ti akartok az egy tolis/varis fedezgetős A, és nem feltétlen tetszik mindenkinek.