Én nem értem, miért adott az egyik játékosnak, hogy nagy klánba lépjen, a másiknak pedig miért nem?
Mintha az lenne a probléma, hogy a 70% barakkos ork, miért üti be az orim. Pedig én hajlandó vagyok 15%barakk/15%tornyot építeni...
És itt reklamálnék, hogy márpedig én nem fogok 30/30%ot építeni belőlük. Mert minek, inkább hozzunk egy olyan szabályt, ami megvéd engem.
Mindenki tud alapítani több tagú klánt, a csapatjáték szintjén, szerintem ez nem egy nagy követelmény. Ezért feleslegesnek érzek szabályként bevezetni egy újabb máluszt.
És továbbra is igaz, hogy a 4tagú szövi erősebb mint a 3tagú. Erre nem lehet mit kitalálni mást, mint hogy 4tagú szöviben kell lenni.
Persze lehet itt kombinálni máluszokkal, de szerintem nem tesz jót az A-nak. Így is kevés a támadható ország, kevés a célpont minden téren. Ha egy újabb feltétel kerül be, még kevesebb lesz, még passzívabb lesz, mégjobban el fognak egymástól szigetelődni a környező országok...
És elég gáz amikor a melletted 2körre levő ország akár üres is lehet érdemben nem tudsz majd vele mit kezdeni. Mert megvédik az általatok kapott máluszok...