View Single Post
Old 01-15-2008, 00:03
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
No akkor mondom én 5-6 évvel ezelőtt összeségében évekig voltam egyfős klánban és azt hiszem az elmult 5 évben javaslatokkal is próbálam jobbá tenni ezt a játékot amikor még levlista volt már akkortól.
Kérdezném hogy te mennyit voltál egyfős klánban hadiorival?
Mert Állig begombolkozva tornyok tolik varik mögé bujva nulla pénzel nem fog bántani senki.Itt főleg az a "faj" védi a mostani állapotot akik az alsóbb csopiban alulról 5-6 körröl lopják a többieket és aztán veregetik a mellüket hogy micsoda legények a gáton.
A 10 fős klán abban a pillanatban rácuppan az egyfősre mihelyt pénzt rúnát tekercset tud tőle lopni és ne gyertek itt nekem hátulról gyermekmesékkel mert igenis a haszonzerzés reményében sokan mindenre képesek, sajnos nem csak itt a játékon belül.Viszont egyáltalán nem tartom igazságosnak hogy ha lelopt egy 10 fős klánból mondjuk 8 tag és semmiféle fegyverrel nem tudsz visszavágni.
Tudom hogy sokan azt mondják hogy ez nekik jár,de az én véleményem más ha van hadimalusz legyen toli vari malusz is vagy ne legyen egyik se
szerintem teljesen normális, ha szétlopnak egy olyan orit, amelyikben kevés a toli. a lentebbi szinteken is ugyanez a helyzet. ha mf vagy kevés tolival, akkor számolni kell a lopásokkal. miért jó az, ha nincs tolid, és nem tudnak lopni? gyújtani sztem nem fognak, hacsak nem kötsz bele egy 10 fős klán egyik tagjába, de valszeg nem fogsz, mivel hadis vagy, és úgysem jönne sok föld tőle. vagy még akkor gyújthatnak, ha régi "haverokról" van szó.

a hadiakciókra a maluszt meg valszeg nem véletlenül találták ki... ott amúgy sokkal több forog kockán, mint néhány 1000 teki.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Sponsored Links