View Single Post
Old 01-15-2008, 00:01
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

V
Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem látom mi sürgető lenne azon, hogy nem akartok betámadni egy hónapok óta üresen álló országot. Ha nem akarjátok betámadni, akkor nem akarjátok. Akkor majd be fogja támadni más. Csak azért, mert nem akartok ilyen volumenű támadásokat intézni, nem a szabályokon kell most azonnal változtatni.

Különösen nem akkor, amikor nemrégiben bekerültek olyan módosítások, amiknek HOSSZÚTÁVON kell megvárni a hatását, nem azonnali eredményt várni.
hehe igen, tényleg nem akarok üres országot támadni, ha elfelejtjük h 60 körnél is messzebbre tanyázik csak 1 bizonyos érdekcsoport éri el, és mikor már-már 16-20 körre számunkra is megközelíthető távolságba van és kimegy rá a sereg akkor hirtelen észreveszi, zavarja és törli inkább oz országát...

Ati kérnélek h ne feketíts, mer rosszak az emlékeid!!!
Ezeket nem akartam itt leírni, de kénytelen vok:
1 nem voltunk szövik Lben, amit már eleve tévesen írtál, ami bizonyítja h vmire naon rosszul, tévesen emléxel.
Te Babával (Móressel)voltál akkoriban Lbe, ha még szövik voltatok egyáltalán én meg egy Shard, Ahnysex és vmi Kingdom of..
8 ütést én tuti nem produkáltam senkire egyszerre mer aki kicsit is ismer tudja h nem játszottam még orkkal és nem is fogok!
Vágül ütöttünk a topba a szövimmel többszörösen orit, csak az aprócska részletet felejted el, h előtte mészároltuk 12 órán át v mg több ideig h én mint varis is beférjek.

Jah és ha még mindig nem friss a memoriád, v közlöd h nem ezaz esett, én más általad leírt esetre nem emléxem ami picikét is hasonlítana az álltalad elmondottakra, igaz ez se hasonlít..
MEr nem Lbe a top15-be vertünk be többször 1 országot, pláne nem volt üres, pláne ne törölt utána sem...

végül ha más nem áruld már el akkor mért nem, jelezted felém, szankcionáltad a szabályszegést???

Ezek után tényleg csak sérdobálásnak tudtam értékelni amit írtál, és amit még mindig feltünik soraidba..

nem értem mivel szolgáltam erre, rá pláne tőled?
Nem értem: mért 29x, 30 és 31xerre kell érthetően leírnod azt a pár mondatot , h te igenis körültekinten megvizsgáltad az esetet és nem volt szabálytalan...
Mért indoklod helyette értelmetlen dolgokkal, minthogy melyik ori meddig volt üthető ???

Last edited by LotR; 01-15-2008 at 00:29..
Reply With Quote