View Single Post
Old 01-14-2008, 20:45
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Seldon View Post
Több offom nem lesz.
sajnos emilben semmi reakciót nem kaptam. gondoltam ha csendben lettem tiltva, nem hangoskodok tovább. eddig vártam. csodák csodája itt már reagáltál. egyet higyj el, nem célom bárkit ellened fordítani. nem is tudnék

viszont tényleg tele vagyok kérdésekkel.
pl: miért kellett a nyilvánosság előtt előjönnöm a dologgal h végre kis választ kapjak?
Egy hete kaptál választ. Idézem:

" Kedves Játékosunk!

Sajnos leveledben nem adtad meg azokat az adatokat, melyeknek birtokában érdemben segíteni tudnánk, ezért ezek megérkezéséig leveleddel nem tudunk foglalkozni. Kérünk, hogy pótold a hiányzó adatokat, hogy kérdésedet mihamarabb meg tudjuk válaszolni.

A szükséges adatok, ahogyan azt több helyen is olvashatod:

- Országod neve
- Országod sorszáma
- Országod csoportja
- Országod azonosítókódja, melyet a Beállítások menüpont alatt találsz

Ezen adatok hiányában nem tudunk leveleddel érdemben foglalkozni.

Köszönjük megértésed.

További jó játékot!"

Ezeket nem viccből kértük, és ezeket azóta sem adtad meg. Ha nem mondod meg, hogy mi a problémád (mégcsak országnevet, vagy sorszámot se írtál, bár az kevés is lenne), akkor bekérjük ezeket az adatokat, hogy segíteni tudjunk, és innentől rajtad a sor. Nem küldted meg ezeket.

Tudom, tudom, megint gondolatolvasni kellene, és kitalálni, hogy ki vagy, mi a problémád, melyik országról van szó.

Sajnálom, de a fejlesztések között sem szerepel a gondolatolvasás kifejlesztése.

És -- minő meglepetés -- ennek továbbra sincs az égvilágon semmi, de semmi köze az X topjához. Eddig 3 hozzászólásod volt a témához, mindhárom totál off. Gratulálok.