View Single Post
Old 01-14-2008, 16:11
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Spanyesz View Post
bevan ragadva mert nem játszottam vele egy ideig és amúgyis már szétvolt eseve ujráztam és most akarok majd vele haladni,de ami alatta van azzal ennyi idö alatt azt a szintet is átvittem volna és most az rohad szabadságon
de ha nemlesz akkor nemlesz annyira nemfog földhöz vágni majd kezdek vele vmit,ezért nem kell rögtön lebénázni a másikat még akkorse ha tényleg nemvagyok profi
én se vagyok közel sem profi, a hsz nem erről szólt, hanem próbálok olyan élethelyzetet kereseni a játékban, hogy mitől lehet beragadva egy ori.

szóval, te nem játszottál egy ideig az országoddal, miközben egy másikkal pedig játszottál. több 1000 körön keresztül játszottál a másikkal, mire oda jutottál, hogy hopp lépni akarsz még 1 szintet, akkor rá találsz a befagyott oridra, amit persze le kell újráznod, és várnia kell a másik oridnak 1800 kört.

persze a helyes megoldás nem az, hogy amikor kitalálom, hogy az újjonnan indított országommal játszani akarok, a régit is viszem tovább, hanem amikor alá érek, gyorsan módósítani akarom a játék szabályait...

Reply With Quote