View Single Post
Old 01-14-2008, 13:43
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 26%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Szerintem már rég lenyugodtak volna a kedélyek, ha olyasmit írsz, hogy valószínűleg földleadások történtek az X topjában, de az összejátszást nem lehet bizonyítani, ezért nem szankcionálsz. Különben sincs arra időd, hogy az üres országok elleni ütéseket vizsgáld.
Harmincadik alkalommal is leírom, egye fene:

konkrét eseményeket kaptam, nem A, B, C és D országok voltak névtelenül emlegetve. Az ÖSSZES esetben, amit kaptam, olyan országokat támadtak meg, akik hónapok óta üresen álltak, és lehet, hogy az ünnepek alatt voltak ugyan szabadságon is, de előtte egész biztosan nem, így bárki, bármikor megtámadhatta őket. Az, hogy most valaki ezt meg is tette, vagyis megtámadott egy védelem nélküli országot, akit bárki megtámadhat, nem számít csalásnak.

Nem kizárt, hogy voltak olyan események, amik valóban nem szabályosak, de ezeket nem kaptam meg, és az ilyen topicok nyitogatása közben, ahol semmi másról nincs szó, mint arról, hogy más országot megtámadni micsoda szabálytalan (mindez többnyire olyanoktól, akik maguk is ezt teszik, csak olyankor ugye ez nem szabálytalan valamiért), nem is áll szándékomban ezzel tovább foglalkozni.

Az is lehet, hogy voltak SZABÁLYELLENESEN bemásolva ide szabálytalan ütések. Mivel eseményeket ide bemásolni szabálytalan, ezért ilyenkor sem áll szándékomban a konkrét eseményekkel foglalkozni, csak a szemmel láhtatóan szabálytalan beírás van ilyenkor szankcionálva. Az, hogy más ESETLEG csal, amiben nem lehetsz biztos, nem jogosít fel senkit a 100%-ig biztos szabálytalanságra.

Harmincegyedik leírás had ne kelljen már.

Last edited by Ati; 01-14-2008 at 13:45..
Reply With Quote