Quote:
Originally Posted by Ati
Kutyuleee kérdése jogos. Sajnos valóban úgy érzem, főleg ezek után, hogy mégegy bejelentő plusz egy olyan funkció lenne, amit nem arra használnak emberek, amire való. A jksz bejelentő sajnos mindig is ilyen volt, de a mai nap az mindenképp viszi a pálmát a "nem azt jelentem be, amire való" témában.
Így sok más fejlesztés megelőzi ezt.
|
Ati ha máshol nincs rá lehetőség ? akkor hol lehet az iylet jelenteni ? de egyébként nem tudom de min. 2 hónappal ezelőtt ez be lett ígérve azóta nem történt előre lépés... Most azzal hogy a mai nap mi történt megmagyarázni meglehet hogy akkor a mai nap miatt miért nem akarod megcsinálni de akkor 1-1,5 hónappal ezelőtt miért nem lett megcsinálva ? szal én ezt nem értem ?! mert ha Tuvalut és Grabit ma raktad volna át és azt mondtad volna hogy jó akkor csinálok egy ilyen bejelentőt is akkor valósíznűleg a mai naon Serg és társai nem a JKSZ bejelentőt használták volna végső elkeseredésként hogy végre hátha kezdessz valamit a témával ....
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|