View Single Post
Old 01-14-2008, 13:07
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Kutyuleee kérdése jogos. Sajnos valóban úgy érzem, főleg ezek után, hogy mégegy bejelentő plusz egy olyan funkció lenne, amit nem arra használnak emberek, amire való. A jksz bejelentő sajnos mindig is ilyen volt, de a mai nap az mindenképp viszi a pálmát a "nem azt jelentem be, amire való" témában.

Így sok más fejlesztés megelőzi ezt.
Ati ha máshol nincs rá lehetőség ? akkor hol lehet az iylet jelenteni ? de egyébként nem tudom de min. 2 hónappal ezelőtt ez be lett ígérve azóta nem történt előre lépés... Most azzal hogy a mai nap mi történt megmagyarázni meglehet hogy akkor a mai nap miatt miért nem akarod megcsinálni de akkor 1-1,5 hónappal ezelőtt miért nem lett megcsinálva ? szal én ezt nem értem ?! mert ha Tuvalut és Grabit ma raktad volna át és azt mondtad volna hogy jó akkor csinálok egy ilyen bejelentőt is akkor valósíznűleg a mai naon Serg és társai nem a JKSZ bejelentőt használták volna végső elkeseredésként hogy végre hátha kezdessz valamit a témával ....
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote