Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem tetszik, de szerintem nem érdemes felvetni. Sokan elleneztük annak idején a kis létszámú klánok bevezetését, de Ati hajthatatlan volt.
Úgy emlékszem Ati fő érve az volt, hogy sokan panaszkodnak neki, hogy nem tudnak klánba lépni, mert nem veszik be őket. Ati nem akarta elhinni, ezért indított egy orit az 1A-ban, sokáig hirdetett és tényleg nem vették fel.
Ezért döntött úgy, hogy bevezeti az 1 fős klánt. Nem hiszem, hogy visszacsinálná.
|
temészetesen nem nyitnék neki új topicot.
Ati próbáját nem tartom élet szerűnek. Egy klán munkája nem A ban kezdődik, hanem lentebbi szinteken. Ha 4 szinten át nem talált szövetségeseket, akikkel folytathatná az A-t , akkor NE AKARJON A-ban keresni fellépés után szövetségeseket. Amikor elkezdtem játszani, még csak 3 dik szinten voltam, de már akkor kezdtem gondolkozni, és szervezni, hogy vajon kikkel leszek majd ha A ba érek. Azt meg valóban elképzelhetetlennek tartom, hogy egy éppen csak fellépett vagyon nélküli országot bármilyen klán felvegyen, csak azért, hogy ő forogni tudjon. És ez így is van jól.
Gyulának reagálva, én azért tamagocsizom itt fenn, mert Te tamagocsizol ott lenn egyedül. A sok egy fős klán gondolom nem azon munkálkodik, hogy feljusson ide játszani, egyszerűen csak forogni akarnak.
Azonkívül mi le fogunk fordulni, és jövünk fel új országokkal, most éppen felmérés alatt van, hogy főleg hány fős klánok vannak.
Sajnos a rengeteg sok 1-2 fős klán miatt olyanoknak , akik évekóta együtt játszanak 1 fős klánban kell játszaniuk egy olyan csoportban, ahol a csapatjáték lenne a lényeg. Eléggé elborult dolog ez.