Quote:
Originally Posted by Hóhér
ne akarjunk
az 1-2 fős klánok végig evickélik játék nélkül a csoportot, mert földre teljesen felesleges beütni őket, illetve sokszor nagyobb a kockázat, mint a nyeremény.
akik meg játszani akarnak, és klánokba tömörülnek, nem éri meg ki be lépkedni , és nincs is realitása a dolognak.
csak gondoljuk végig:
kilépni egy klánból, eg yszövetségből, hogy földet tudjunk szerezni...
biztos vagyok benne, hogy ez a tamagocsi országoknak nagyon népszerűtlen, de akik valóban játszani szeretnének, azoknak hasznos lenne
|
sztem az 1-2 fős klánoknak 2 csoportja van egyik 1 v 2 eéf összáll és ellavírozz, de ezen a malusz váltzás nincs érdembeli hatással!
a másik akik 1-2-3 fősbe akarnak gyorsan aktívan haladni és ütögetni felfelé...
nos sztem ezek a klánok megérdenlik a toli vari védelmi maluszt is, mivel két klán lefedi tudtommal a tophatárt jeenleg és szinte lehetetlen ütéssel tuljutni rajtuk, jelen körülmények között meg nincs értelme ütni őket , mivel keveset hoz az ember és nem jut távol a sok fős klántól+ még a nyakába kapja az ártókat is!
ilyen szituációk meg vannak és akik 300k pont felett ücsörögnek több mint 1 éve, próbálják elhinni h jelenleg ez van...
semmiféle stratégiai elem nem veszlik el, ahogy amikor a hadimaluszt is bevezették és ott se veszet el csak normális formáta kapott, egyenlő lehetőségeket...