View Single Post
Old 01-13-2008, 19:35
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése toli és variakciókra vagy megszüntetése egyéni csatáknál!
Mire is gondolok?Arra hogy egy sereges 1 fős klánban lévő orit simán kicsinál egy 10 fős klánban lévő csapat lévén hogy a klánlétszám malusz csak a sereges támadásokat korlátozza le de a toli vari akciókra nincs hatással és a 10 fős klánban van 2 tolisabb meg 2 varisabb mint ő simán szétártózzák gyujtogatják miközben neki a mészárlás fosztogatás és földszerzés akciók szinte nullára vannak korlátozva.
Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos
nem szavaztam, átgondolást igényel és most erre alkalmatlan vok.

egy felvetést azért feltennék.

ha behozzuk a védelmet az 1 klánra, 10 essel szemben, az 1 fős klánok támogatását érjük el az A ban, ami szerintem buta dolog, mert ott inkább a szövetségi játék lenne a cél.

mivel lentebbi csoportokban is egy 4 fős szövi neki eshet egy mf nek tolikkal varikkal, csak az autovédelem védi, nem tudom jó dolog lenne ezt bevezetni A ban.

sokkal inkább érdemesnek találnám átgondolni azt, hogy minimum 4 fős lehet 1 klán, ha kevesebben vannak, egyszerűen nem működne a klán
erre valami szabályozást kitalálni, ezzel meg lenne oldva sok kérdés, nem lenne olyan nagy különbség a klánok között, nem lehetne 1-2 fős klánban tamagocsizni stb...

jobban érvényesülne az, amire a sugó utal:

A játékosok a legfelső szinten is szövetségekbe tömörülnek, ám ezek működése merőben más, mint az alsóbb szinteken.

Mivel itt a csapatmunkáról van szó, ezért csak azok az országok vannak játékban ezen a szinten, akik tagjai valamelyik szövetségnek.

...
Reply With Quote