Quote:
Originally Posted by Serg
Ezen már csak tragikusan röhögni tudok bocs ...
Eddigi hozzászólásaidat megnézve Te valószinűleg a Hódító magasan képzett professzora vagy én meg csak egy egyszerű játékos
|
ja, és te tisztán átlátod a helyzetet úgy, hogy a csopi tetején üldögélsz távol mindenkitől már évek óta.

megkérdezhetem, hogy mikor voltál utoljára egyszemélyes klánban, és mikor ártózott/lopott szét egy 10 személyes?
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nagyon nem értek veled egyet. Ha sereggel töredékét hozod csak mert ők többen/kevesebben vannak, akkor logikátlan, hogy a tolik és a varik minden hátrány nélkül tudnak dolgozni. Mondom ezt úgy, hogy szinte mindig nagy létszámú klánban voltam, pár kitérővel 2-4 személyes klánokkal.
|
még sokminden logikátlan az A-ban. pl. az, hogy egy adok-kapok kláncsatából, ahol a legnagyobb-legnagyobb arány legalább 2, csakis az a klán jöhet ki jobban, amelyikben a legnagyobb ori nagyobb, mint a másikban.
Quote:
Originally Posted by Robin
(...)
Szóval a mi kis elfünk mendegél felfele és ha őt lopják erős klánból akkor nem lop vissza és nem ártóz vissza mert akkor jaj neki. Tehát csak szépen mendegél felfele és imádkozik hogy ne akadjon erős klánba. És ugye senkit se lop mert akkor jaj neki. Tehát egymaga írja a tekit, termeli a nyersit, képzi a katonákat fedezésre. De szép élete van a hős kis elfnek 
(...)
|
sokan nem fogják lopni a jól kiépített elfet, max 2-en 10 személyből (varizni meg max 1). pénzt nem tudnak vinni, tekit meg nem lopnak annyit, hogy teljesen tönkretegyék az országot. ha ártóznak, akkor nagy valószínűséggel te csináltál valami rosszat, de ezt már előttem is leírták.
egyébként a tekiírósdit, nyersitermelősdit meg ne túlozd el annyira.
Quote:
Originally Posted by Kubbi
(...)
Az ork tulajokat is megértem, könnyen szereznek földet. 1ütésel gyakran több millrdnyi értékű földet. Nem kellene valamit áldozniuk ezért? Vagy ez így hülyeség? Ezentúl mindenki csak orkal nyomuljon? 70-75% barakk, mert se ártó, se toli akciótól nem kell tartani? Ez szörnyen unalmas lenne... Na meg nem szégyen, hogy 4%kocsmával gyujtanak rommá vagy esetleg 2db-al???  Nem hibázik ott valamit a tulaj 
(...)
|
éppen erre gondoltam én is. ezután az elfek fogják letamagocsizni az orkokat.

naponta egyszer belépnek az oriba, ütnek majd alszanak egy nagyot tudva, hogy az ori 90%-os biztonságban van.