hogy visszakanyarodjunk a témához...
Quote:
Originally Posted by monro
Tolvaj:
Ez a személyiség majdnem jónak mondható, de még mindig kevésnek találom ha összehasonlítom a tudóssal. Éppen ezért az 1%-al nagyobb regenerálódás mellé kiegészíteném, hogy a tolvajai 20%-al nagyobb zsákmányt szereznek. Ártó tolvajakciókra a 20% többlet nem lenne érvényes csak a lopásokra.
|
Szerintem a tolvaj személyiség egyáltalán nem jó, az az 1%már mindegy, bár most gondolkodok, de ciki,hogy nem tom a tolvajaim mennyit regenerálódnak.

Mindegy, max 2-3körrel később lesz 100%. Nem volt még tolvaj személyiségem, mert szerintem sokkal-sokkal többet ér 5% tekercsbónusz... De az,hogy többet hoz a tolvaj akciónként 20%-kal nemcsak,h túlzottan megerősítené a fél-elfek tekercslopását, de még megszaporítaná az elf tolvajok számát is! Bár így is van egy jópár, köztük én is, de ez asszem nem tenne jót a játéknak. Így is túl jó az elf (5-4-3 szinten, mert eddig még csak ott jártam vele)ha sok tornyos íjja van és hozzá annyi tolvaj,h ne nagyon tudják lelopni. huh, kezdek sokat írni...
Szerintem sokkal többet érne ha a tolvaj és a varázsló személyiség még mondjuk 2-5%-ot kapna a tekercseihez bónuszként, amit irathat. Mindenki választhatja ezt, mindenki írhat több tekercset, ha ezt választja, de nem muszáj, nem lesz minden tolvaj sokkal hatékonyabb...
Quote:
Originally Posted by monro
A kereskedő és vándor személyiségekhez nem nyulnék hozzá azok jelenleg is viszonylag jól kihasználhatónak tűnnek.
|
Ennek meg a vándor részével egyetértek, kereskedő nem voltam még és soha nem is leszek, max ha egyszer eljutok a 4.kék számig.Tekintve,hogy eddig egy sincs egyik országomnak se, így nem leszek kereskedő!
Na jó! Valszeg ebbe sok hülyeséget is leírtam,amkit mindjárt el is kezdenek leszólni, és ettől beindul a rendes kerékvágás! Remélem!

Egyébként éppen kilábaltam a pirosból, ezért ha lehet most ne adjatok ezért!