Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 01-08-2008, 21:15
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
az igen tágra mért jksz ed re van igazi szabálytalanság: piaci info kiadása
Ha a fórumra kiírok valamilyen piaci infot, az piaci info kiadása. Ha egy szövin kívülivel megbeszélem, hogy milyen piaci manővert hajtunk végre, az JKSZ az én értelmezésem szerint.

Quote:
a wandos eset teljesen más. olcsó gabonát kirakni, pláne árában, tehát nem 1 aranyért nem szabálytalan.
Kirakni természetesen nem szabálytalan. De ha egyeztetem egy szövin kívülivel, az szerintem szabálytalan.

Quote:
bármikor beírhatnám 1/a klánfórumra, hogy vigyük le a gabona árát, vagy emeljük fel csak úgy heccből.
Tudom, hogy teljesen tönkrevághatnátok az 1A-t csak úgy heccből. Becsületetekre válik, hogy nem teszitek. Nem vagyok benne biztos, hogy én a helyetetekben nem szórakoznék-e többet a piaccal...

Quote:
ilyen badarságot meg senki nem írna, hogy azért volt eredményes egy kis klán, mert olcsó gabona volt a piacon, mert egyszerűen nem lenne igaz...

(de még a gondolat menet sem frankó nekem. ha kis klánként biztosra akarnék menni a dolgomra, nem olcsó gabonát szeretnék a piacon látni egyfolytába, amit bárki bevehet, hanem a klánnak tartalékolnék be annyi gabonát amennyit csak tudok minden országba a klánban, hogy minél többet tudjunk a piacról hazatért árukból pótólni a klánrakiba)

a gabonát bárki beveheti, biztos találnál olyan klánt az A ban, aki beveszi az olcsó gabonát és vissza teszi drágábban, és keresni akarna vele...

azt ugye nem állítod, hogy minden olyan klán benne van az olcsó gabona jksz-be, akik be tudnák venni...
mert csak így működne az olcsó gabona projekt.

Ez csak egy példa volt. Természetesen a gabona projeckt nem az optimális módja a kis klán segítésének.
Egér a sajton... (#3744)