Quote:
Originally Posted by Hóhér
az igen tágra mért jksz ed re van igazi szabálytalanság: piaci info kiadása
|
Ha a fórumra kiírok valamilyen piaci infot, az piaci info kiadása. Ha egy szövin kívülivel megbeszélem, hogy milyen piaci manővert hajtunk végre, az JKSZ az én értelmezésem szerint.
Quote:
a wandos eset teljesen más. olcsó gabonát kirakni, pláne árában, tehát nem 1 aranyért nem szabálytalan.
|
Kirakni természetesen nem szabálytalan. De ha egyeztetem egy szövin kívülivel, az szerintem szabálytalan.
Quote:
bármikor beírhatnám 1/a klánfórumra, hogy vigyük le a gabona árát, vagy emeljük fel csak úgy heccből.
|
Tudom, hogy teljesen tönkrevághatnátok az 1A-t csak úgy heccből. Becsületetekre válik, hogy nem teszitek. Nem vagyok benne biztos, hogy én a helyetetekben nem szórakoznék-e többet a piaccal...
Quote:
ilyen badarságot meg senki nem írna, hogy azért volt eredményes egy kis klán, mert olcsó gabona volt a piacon, mert egyszerűen nem lenne igaz...
(de még a gondolat menet sem frankó nekem. ha kis klánként biztosra akarnék menni a dolgomra, nem olcsó gabonát szeretnék a piacon látni egyfolytába, amit bárki bevehet, hanem a klánnak tartalékolnék be annyi gabonát amennyit csak tudok minden országba a klánban, hogy minél többet tudjunk a piacról hazatért árukból pótólni a klánrakiba)
a gabonát bárki beveheti, biztos találnál olyan klánt az A ban, aki beveszi az olcsó gabonát és vissza teszi drágábban, és keresni akarna vele...
azt ugye nem állítod, hogy minden olyan klán benne van az olcsó gabona jksz-be, akik be tudnák venni...
mert csak így működne az olcsó gabona projekt.

|
Ez csak egy példa volt. Természetesen a gabona projeckt nem az optimális módja a kis klán segítésének.