Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 01-08-2008, 19:28
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
"Ezen az oldalon jelentheted be, ha szerinted valamelyik játékos a játékban szabálytalanul, a játék keretein túllépő szövetséget alkotott. Vagyis olyan játékosokkal játszik össze, akik a játékon belül nem szövetségesei. Az ilyen összejátszás a szabályok súlyos megszegésének minősül, mely elegendő bizonyíték mellett az érintett országok azonnali áthelyezését eredményezi az anarchista csoportba."

jksz jelentő lap teteje ha vkinek pénzt, vagy bármi értéket, tekit, rúnát, katit, hekit adsz át TUDATOSAN akkor az jksz. az hogy ez tényleg tudatos volt-e az már nem bizonyitható 100%osan, de ettől te egy szövetségen kivüli személlyel játszottál össze.
Ezen felül igazad van,hogy senkire se lehet ezt rábizonyitani
ehh mekkorát tévedsz. sajnos nem olvastad, vagy nem értelmezted amit korábban írtam, ezért még 1x.

begömbözök egy országot aki nem szövetségesem, és látom hogy az ő gabonáját veszem a piacról az összegből.
beírom a saját szövifórumomra, hogy xy gabonája van kinn, látom a gömbökből, én ezt ugyan beveszem. Azaz 100 % osan bizonyítom, hogy TUDOM kinek a gabonáját veszem be. TUDATOSAN veszem be !!!

A Te olvasatodban ez JKSZ, én szerintem meg a játék adta lehetőség, ami nem szabálytalan.sima piaci vásárlás.

Költői kérdés , hogy melyik verzió a hivatalos...

a vásárlás semmiképp nem lehet szabálytalan, a megbeszélés igen.
vajon hány eset volt eddíg a hódban, hogy a piaci utalásokat üziben beszélték meg?