Quote:
Originally Posted by Hóhér
igazából ezt nem lehet korlátozni.
mit húzol meg határnak, mennyi az az összeg reálisan amit még be szabad venni?
nem tudod megszabni.
ez a játéknak egy olyan része, amit biztos hogy nem lehet megváltoztatni,
gondoljatok csak a földleadásokra, sokkal egyértelműbb, még is problémák vannak már ott is a bizonyíthatóságánál...
|
nocsak hosszú dialógusok után eljutott oda a beszélgetés amit már felvetettem Fegyánál is hol a határ?
Hóhér szép ügyvéd lennél ha nem vagy az..
De Norbnál ott a pont az utalásnál világosan látszik h felkaják a piacot és végül nagy értékű nagyobb mennyiségű cuccott vesznek meg általában 1 személytől...
Ebbe nem tuom Ati mennyire lát bele de ha nincs olyan mint a tőzsdéken... , akkor sajnos megfékezni sem lehet
Hóhár igazad van az nem jksz h ártatlanul vásárolgatok a piacon, azt amit akarok és annyiért amennyiért akarom... szabad piac alatt ezt értettem.
A lényeg ott van amit Synk és Fegya is kifejtett , h a jksz akkor követem el mikor leegyeztettem az utalás időpontját mennyiségét és megköszönöm...stb.
De ezt nem lehet bizonyítani, ha csak nem a zöldbe beszéli meg vki amit végül jelentenek

Maga a vásárlás folyamata nem törvény sértő , ott nincs mit szankcionálni...
Ha tőzsde szerűen működne a dolog vagyi vezetve lenne vmi rendszerbe h ki kitől vesz épp mennyit... abból kitűnhetne a csalás.. de ilyen jelegű dolgokat feleslegesnek tartok..
Sokkal inkább h az X top v egyébb hasonló jellegű topok témájá helyet erről írogatunk