Thread: hogyan lehet.
View Single Post
Old 01-06-2008, 14:56
Sas Alexander Sas Alexander is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Hivatalos válasz a támadott fél-elf oritól, aki nem mellesleg én vagyok. :P Mivel most már úgyis mindegy, leleplezem a tervet, ami kedves szövivezérem Nobel-díjas ötlete volt.

Nos, ugye a helyzet az, hogy a szövi eléggé szétesett, én jól alulra kerültem, és mivel úgy általánosságban mindig leütöttek, amikor kezdtem volna helyreállni, a vezérem megadta a nagy ötletet. Mivel ő fordult, ezért 72 körig védelem alatt áll, ezért kérjem el tőle az íjászokat 30 körre egy jópárszor, hogy legyen nálam védelem, pakoljam ki az íjászokat a piacra, és a bevételből ruházzak be lovasokra, hogy felüssem magam oda. Az első probléma ott kezdődött, hogy max 10 körre lehetett elhívni a sereget, de nem baj, éjjel így is kiküldtem a sereget. Közben persze már bent voltak a védők. És amíg kint volt a sereg, jött a szövitársad, és megpróbált beütni, de mivel ott volt a szövisegítség, ezért nem sikerült. Kíváncsi vagyok az arcára szegény szövitársadnak, mikor meglátta, hogy egy full üresnek tűnő országról lepattan.

Sas Alexander voltam.