Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 01-06-2008, 09:48
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nem játszik minden csoportban annyi ismerősöm, hogy megbízható szövim legyen. Vad idegenekkel meg nem szövizek, mert mi a biztosíték arra, hogy jól játszik? És ha kamu hirdetés? Mondjuk kiírják dipibe, hogy "Hadi orit keresünk 2-4 kör távolságból", én meg jelentkezek, hogy hadi vagyok, aztán jól szétlopják az agyamat röhögve....
Szóval ez kizárt, hogy ismeretlenekkel játszak együtt.
Hadivari vagyok /voltam/, és nem anynira varira rágyúrva. Azért a gömbök 25-30%-a sikerült kb, de a seregeim összesen 1-etlen egyszer pattantak csak le, azt is azért, mert meggondolatlan voltam. Beférhettem volna, ha nem akarok nagyot szakítani, és nem 2 sereggel megyek. Mindegy, az én hibám. Szóval nem érzem, hogy rossz lett volna a mérlegem.
Utána meg jön pár kedves szövi, akik úgy érzik, hogy egymást rotációs rendszerben váltogatva kipucolnak. Akármekkora nagy pofám van, enynit nem bírok ki. 3 nap alatt szétdaráltak. Utána meg a hülyének is nevetséges célpont voltam, többszáz üres hekivel, 0 arannyal, tehát se nyerset nem tudtam venni, se sereget pótolni nem tudtam...
Így hát most szabad-a-gazda játékot játszok az orimmal.
0-ra lebontottam minden épületet, eladtam mindent. Várom az 500 kört, és újrázok. És garantáltan csak azt fogom ütni, akik ezt csinálták...
Hozzáteszem ha nagyon vakargatnám azt a bizonyos dolgot, akkor simán törlésig ütésbe elmegy, mivel a játékomat 100%-osan tönkretették, nem voltam képes tovább haladni, így az országom létezésének ténye értelmét vesztette.
Akár törölhettem is volna. /Megfordult a fejemben../ Csak azért nem töröltem, mert egy úrját még ellövök. (Hozzáteszem kb 3 nap alatt jutottam a TOP legtetejére, egy ~470 fős csoportban a legjobb elért helyezésem a 24. hely volt, fedezés nélkül. Tehát inkább hadi voltam, mint vari.
Ebből kifolyólag komolyan megfordult a fejemben, hogy azok, akik felettem voltak, és ugye nagyon régen ott tanyáznak, és minden szövi minden szövivel ugye mnt-ben van -ahogy az a top-ok legtetején szokott...- leverettek maguk alól... De hát ugye a skype meg msn meg ventrilo meg temspeak meg hamachi meg sorolhatnám milyen programokon történő megbeszélés nem minősül semminek, úgyhogy egy dolog maradt hátra, újrázás után szétverni a fejüket egy mégdurvább hadi országgal.)
De akkor is gyűlölöm, hogy nekem kell szívni emiatt, mert nem leszek akkora genyó, hogy multizzak, meg jksz-ezzek...
Vagy ez kell a normál csopinak? Halál lazán eljátszom, hogy felviszek 6-8 országot arra a szintre, és a lelküket is kipaszírozom belőlük, mint amikor a nyers húst ledarálod kézi darálóval, és ilyen vékony kis csíkok lesznek belőle.... Az a kérdés, hogy megéri-e lealacsonyodni a csalókhoz egy bosszú miatt... Úgy gondolom, hogy nem éri meg.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 01-06-2008 at 09:53.. Reason: pár elírás javítása miatti módosítás
Reply With Quote