View Single Post
Old 04-07-2006, 23:25
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Penya
Lehet h nem akarsz velük rosszat tenni, és magadért teszed, de nekik ezzel akárhogy is magyarázod rosszat teszel. Ilyen alapon nem lenne jogod felháborodni a közpénzeket lenyúló politikusokon, mert ő nem neked akar rosszat, csak magának jót ...
nem jó a politikusi hasonlatod... mert neki a köz érdekét kell érvényesítenie, és ha magának akar jót, akkor ez ellen cselekszik. míg ha megtámadnak akkor az én káromra akar gyarapodni. de én ezt nem hagyom, hanem megfordítom. pl megint volt egy olyan hogy elkezdtek lelopni tekercsre én meg írtam hogy fejezze be, mert az nem lesz jó. nem válaszol, hanem később megint lelop. megint írok. megint megcsinálja, mostmár figyelmeztettem elégszer, egyszerűen szétbarmolom annyira hogy én lophassam el az ő tekercseit.

jah: és én ártani akarok neki, hogy legközelebb ha azt modnom neki, hogy ne szórakozzon velem, mert az neki nem lesz örömünnep, akkor azt el is higgye, ne a levegőbe beszéljek amikor azt mondom, hogy nem tettszik amit csinál és megnyomorgatom miatta, ha nem fejezi be, mielőtt számomra eléri az ingerküszöbnyi kárt...

Last edited by Senki; 04-07-2006 at 23:33..
Reply With Quote