Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 01-04-2008, 14:09
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Átolvastam a témát és tetszett. Ez valami hihetetlenül gyönyörű, ami itt folyik.

De hagy kezdjem egy velem megtörtént esettel a mondandóm: annak idején játszottam pár vip hv-t, mert tetszett. Az egyik ilyen hétvége alkalmával drága jó komám, Bobi is részt vett. Észrevett egy átutalást a katonapiacon és el is kapta. Ezután beírta a fórumra, hogy vett x darab katonát 896 aranyért. Szóljon akié, szívesen visszaadja(remélem érződik az irónia). Én viccesen megjegyeztem neki, hogy ilyen áron engem simán érdekelne. Mindkettőnket kiraktak 5 körre piaci info kiadásáért...

A mostani problémához meg egy hasonlatot: valaki idejön a külsőre, beírja, hogy látta az eget és szerinte az kék. Admin közli, hogy az márpedig piros. Emberünk küld egy fényképet is az égről. Admin válaszként annyit mond, hogy lehet, hogy egyes helyeken lilának tűnik, de az akárhogyan is nézzük, piros.

A lényeg, hogy bármily egyértelmű is a dolog, az egyszerű nép azon kívül, hogy csapkodja magát a földhöz és felháborodik, semmit nem tehet. Engem mindössze az érdekelne, hogy miért? Mi oka van az adminnak erre? Miért büntethető valaki egy csigafülnyi vétségért, ha más hatszor akkoráért csak egy vállonveregetést kap?

Viszont NorB való életből vett példái teljesen helyén valóak. Csak nem értem, a hódítóban miért kell ilyennek léteznie...

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope

Last edited by BeeLord; 01-04-2008 at 14:12..