Na a mesém újra előadom tegnap sajnos nem írtam le jól
Na hol volt hol nem volt volt egyszer egy X csopi ott volt 4(5) uralkodó személy az első 4(5) helyen. De egyszer csak jött egy szabály egy csúnya gonosz szabály ami nekik nem kedvezett.
Hát ugy döntöttek mostmár az uralkodásuknak ilyen néven egy ideig vége szakad. De a hekit azért mégsem akarták bebukatni(nem mintha nekik tétel lenne annyit befedezni annyi idő termelés után...)
Hát jött 4 másik ori ők voltak a világ legjobb figyelői. Feljött az egyik ori (tudjátok a mesehős)szabiról 1percre a figyelő mesterek észrevették de csak az egyik. Aztán feljött újra amikor már bevágták (elött eminek jönne?)ekkor észrevette egy másik.Ő mindig csak feljött szabiról nem csinált semmit csak feljött körülnézett mintha be se vágták volna elötte. Ez a kör így ment tovább míg a mesehős olyan távba nem esett ,hogy annak 4orinak ne érje meg őt ütni.
Jött aztána mesehős régi/mostani szövije. Ő is pont ugyanígy járt őt se érdekelte,hogy bevágták amikor visszapillanatot szabi alól. Szépen ő is csinálta ezt amig eláég közel volt a 4 szuper figyelőhöz. utána már nem is csinálta addig cisnálta amig a figyelőknek érdemes volt figyelni:P
Jött a harmadik. Ő is haqsonlóan járt.
annyi különbséggel,hogy valódi figyelők kezdtek el figyelni

És egyszer aztán rá tudtka küldeni egy nagyobb sereget ami lefordította a 4szuper figyelő közül az egyiknek a seregét(minden seregét). Aztán a 3. számú ki törölte magát nehogy már beüssék mások.
És most elkezdődött a 4. meséje.
Nem azért de 4 ember ,hogy lehet ilyen egyforma? Hogy csak felkukkant,hogy nem érdkeli ha beütik őt aztán ha már a figyelőktől távol van akkor már abbahagyja ezt....
És ezeka világhírű figyelők is akik nicnsenek egy szövibe sose mennek egyszerre
Azta msot,hogy így leírtam már én se látok benne csalást

Abba már nem folyok bele,hogy voltak itt utalások is raktam ki fogót hát nem cicáztam