View Single Post
Old 01-03-2008, 08:58
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
200 hekire az alap felállást írtam le.A taktika magasabb hektárokon, 300-400 működik jól.
Csak akkor ütök felfele földre -a te olvasatodban menekülök- ha a hadisok 2 körbe kerülnek a háború során (vagyis amatőr módon nem tudtam/tudtuk elintézni, hogy az ellenséges szövi hadisai 3-4 körbe kerüljenek rögtön a háború elején) és a hadis kitámad rám sereggel.Máskor nem ütök földre.Ha a hadisok 3-4 körben vannak, felesleges földre kimenni, csak lennt kell őket tartani, ami nem nehéz.
És különben is:
Szerinted mennyi hekit szerzek egy ütéssel?10-15-t max.Arra jó, hogy elkerüljek a hadisoktól és még tovább leamortizáljam az ellenséges tolit.Ilyen ritkán van.Általában az szokot lenni, hogy a "villámháború" után küldenek egy-két morcos üzenetet, kapnak még egy kis rengést, mégegyszer gyorsba lelopom a tolit, aztán felajánlom, hogy küldhetnek mnt-t és küldik is.Van a tolisukon egy nyitott kapu, de egyébként azt sem tudják kivel vagyok együtt szöviben!Szerinted ki mernek rám jönni?

Szintlépés előtt a legszebb:
Lelopom a kiszemelt tolist, lerengetjük a szöviseimmel a társait, kapnak hideget-meleget, zúzda vagy amit akartok, aztán szintlépés.
Ha netán a hadis kijön rám, akkor meg egyértelmű, hogy szintlépés.
4-be meg úgysem ilyen taktikát alkalmazok...
Lehet vitatkozni.Valaki menekülésnek hívja, én viszont azt mondom: Nyertem több 10000 tekit, és nem bírtak beütni.Nekem semmi veszteségem nincs, az ellenségnek pedig...

Ha hadizni akarok, vagy szemtől-szembe játékot, akkor nem tolist fogok indítani.
Én ismerek 200 hekin is tanyafree hadi varikat akik az ilyen "jól" felépített oriknak nagyon tudnak örülni.
Amit leírsz működhet is(kezdők ellen) de egy jobb mf óriás a szövijeiddel együtt megesz 2-3 nap alatt teljesen mindegy hogy melyik szinten.
Reply With Quote